Pirms sesijas konsultācija. Kas tas ir un kāpēc tā ir svarīga?

Man patīk cilvēki! Un man patīk iepazīt savus klientus. Patiesībā, manuprāt, tas ir absolūti nepieciešams, lai es spētu radīt fotogrāfijas, kas parāda tavu personību, lai skatoties saviem portretiem acīs tu redzētu savas dvēseles atspulgu, lai ikreiz gribētos smaidīt, apbrīnojot savu skaistumu. Tāpēc, lai nedaudz iepazītu tevi (un arī tu ieraudzītu mani), mēs sarunāsim pirms sesijas konsultāciju. Pirms sesijas konsultāciju sarunāsim laicīgi, lai tev būtu iespēja sagatavoties fotosesijai gan fiziski, gan emocionāli. Pirms sesijas konsultācija tevī radīs patīkamās gaidas sajūtas. Un mūsu prātam ārkārtīgi patīk arī notikuma gaidīšana, ne tikai pats notikums.

Kur notiks pirms sesijas konsultācija?

Pirms sesijas konsultāciju sarunāsim fotostudijā pie manis. Tur es tev varēšu parādīt pieejamos produktus, kā arī uz vietas pieejamos tērpus. Fotostudija atrodas Rīgas centrā. Mēs iedzersim kafiju vai tēju, vai vīnu (neaģitēju, bet labs vīns man ir vienmēr!), uzkodīsim sieru, riekstiņus vai ko citu un parunāsim. Par fotosesiju, par tevi, par lietām, par kurām vēlies parunāt. Es protu uzklausīt, bet protu arī pasmieties un aktīvi stāstīt par lietām, kas mani aizrauj (piemēram, fotogrāfiju). 

Protams, varam sarunāt tikšanos arī kādā citā vietā, vai pārrunāt visu pa telefonu, ja nedzīvo Rīgā un tev nav iespējas pirms tam atbraukt un satikties.

Ko mēs pārrunāsim pirms sesijas konsultācijā?

  • Kā tu vēlies tikt fotografēta un ar ko – viena (jā, jā!), ar māsu, brāli, draudzeni, mammu, vecākiem, vecvecākiem, bērniem, vairākās paaudzēs utt. Šeit tev būs iespēja izpausties un izstāstīt, kā tu to esi iztēlojusies. Ja tev nav konkrētas vīzijas, neuztraucies, pārrunāsim, kuras no bildēm manā portfolio tevi visvairāk uzrunā, un tad vari paļauties uz manu redzējumu.
  • Ko tev (un tiem, kas piedalīsies fotosesijā) patīk darīt brīvajā laikā, kādi ir tavi hobiji. Tas man palīdzēs tevi labāk iepazīt un pielāgot fotosesiju tieši tavām vajadzībām. 
  • Izvēlēsimies tavai fotosesijai atbilstošāko vietu. Tā var būt fotostudija, tās var būt pilsētas ielas, parks, mežs, jūra, lauku mājā vai kāda cita mīļa vieta. Vai varbūt vēlies sapņu fotosesiju Parīzē? Viss ir iespējams!
  • Kādu apģērbu un krāsas vislabāk izvēlēties fotosesijai. Par to, kādu apģērbu izvēlēties fotosesijai rakstīju iepriekšējos bloga ierakstos (par apģērbu studijā un par apģērbu brīvā dabā). Pirms sesijas konsultācijā par to izrunāsim detalizētāk. Pārrunāsim kuras ir ‘tavas’ krāsas, kāds apģērbs tev patīk un citas nianses.
  • Pārrunāsim kādu ‘make-up’ un matu sakārtojumu vēlies savā fotosesijā.
  • Pastāstīšu, kā sagatavoties fotosesijas dienai pašai un kā sagatavot vīru un bērnus (par to iepriekš publicēju bloga ierakstu).
  • Pastāstīšu un parādīšu pieejamos produktus, kas būs tavas fotosesijas rezultāts, un cenas.
  • Norezervēsim fotosesijas dienu un laiku, ja secināsi, ka vēlies fotosesiju ar mani. 

Kāpēc ir nepieciešama pirms sesijas konsultācija?

  • Pirmām kārtām jau tā ir iespēja satikt savu potenciālo fotogrāfu (tas ir, mani) un uzsākt kopīgi vienu lielisku projektu – tavu sapņu fotosesiju. Tev būs iespēja izstāstīt man visu, ko vien sirds kāro bez laika ierobežojuma, lai fotosesijas pieredze būtu labākā, kāda tev ir bijusi.
  •  Tu būsi pārliecinātāka par fotosesijas norisi, kas ļaus tev atbrīvoties un baudīt fotosesijas dienu bez liekiem satraukumiem. 
  • Jo ikdienā esmu dzīvespriecīga persona, un tev patiks ar mani pačalot par visdažādākajām tēmām! 🙂

Ieintriģēju vai radās papildu jautājumi? Tad dod man ziņu šeit vai raksti komentāru zemāk un es sazināšos ar tevi pēc iespējas ātrāk 🙂 

Tiekamies!

Atceries, ka pirms sesijas konsultācija ar mani neuzliek pienākumus rezervēt fotosesiju. Tev ir vienmēr iespēja apdomāties un rezervēt fotosesiju vēlāk (vai nemaz).