Ceļo kopā ar Jana Land

Uz šo ierakstu mani pamudināja draudzene. Man esot rakstnieka talants un esot interesanti lasīt. Iekšēji man ir nedaudz jāpasmejas, jo domraksti bija nīstākā lieta skolas laikā.

Ir divas lietas, kas mani ļoti aizrauj un dod enerģiju – fotografēšana un ceļošana. Vienu dienu nolēmu, ka būtu jauki savus ceļojumus dokumentēt, un dzima mans ceļojumu blogs dzanijscelo.wordpress.com. Vairāk jau tas bija sev nekā citiem, un tā kā ar solījumu turēšanu sev man iet grūtāk, tad liela daļa manu ceļojumu tā arī palika uzmetumu formā manā datorā. Tomēr pēdējais ceļojums pa Apūlijas reģionu Itālijā mani ļoti iedvesmoja, un tas ir tieši tas, ar ko šoreiz vēlos padalīties. Ja arī tevi aizrauj ceļošana kaut nedaudz, tad lasi par to, kā ir ceļot Itālijas dienvidos, ko ir vērts apskatīties un kāpēc tas ir daudz labāks galamērķis nekā citas daudz zināmākas Itālijas vietas. 

dzanijscelo.wordpress.com/Apulija

Kā fotogrāfu mani īpaši aizrāva viena fotogēniska pilsēta. Tāpēc nolēmu maniem e-pasta jaunumu saņēmējiem piedāvāt iespēju. Ja tu sapņo par fotosesiju kādā no dienvidu zemēm īpašā un mīļā pilsētā (piemēram, Parīzē, Venēcijā, Barselonā vai tevi uzrunāja rakstā pieminētā Lokorotondo), tad dod man ziņu. Pirmajai, kas pieteiksies ir iespēja iegūt individuālo fotosesiju kādā no savām sapņu pilsētām, apmaksājot vien manus ceļa un uzturēšanās izdevumus (atkarībā no ielidošanas/izlidošanas laikiem 2-3 dienas). Sapņu fotosesijas iedvesmu vari smelties arī manā Pinterest.

Kā ir ar mani ceļot? Lasi manu ceļojuma aprakstu par Itālijas dienvidiem dzanijscelo.wordpress.com/Apulija, un sajūtas noteikti radīsies.

Tiekamies tavā sapņu pilsētā! 🙂

 

Jana Land ir portretu fotogrāfs Rīgā un kaislīgs ceļotājs. Dod man ziņu un dosimies uz tavu sapņu pilsētu kopā!