Pilna servisa fotogrāfs – ko tas nozīmē?

-Foršas bikses! Es laikam ņemšu. Tikai nedaudz par garu. Vai jūs uz vietas varat saīsināt? Nē, diemžēl nevaram, tuvākie šūšanas pakalpojumi ir 10 kvartālus no šejienes. Bet varbūt jums ir kāda jostiņa, kas labi iet kopā ar šīm biksēm? Nē, pēc jostiņām jums jāiet pāri ielai uz Jostu veikalu, bet šodien viņi vairs nestrādā.- Tā, domās drudžaini tiek bīdīti grafiki, kurš paņems bērnus no bērnudārza trešdien, es tad varētu tikt pie šuvējas, ak, nē, trešdien vīram ir kaut kāds salidojums, bet ceturtdien varētu! Ai, tomēr, nē, tad viņam ir komandējums. Bet pirmdiena, jā, tad varētu tikt pie šuvējas. Uzvara! Bet vēl jāsadomā, kad tikt tām biksēm pakaļ. Bet, kad pēc tās jostas? Jocīgs viņiem tas darba laiks. Varbūt iztikšu bez jostas? Lai jau krīt tās bikses nost? Sēžot nemanīs…

Vai nav daudz patīkamāk un mierīgāk, kad viss ir pieejams vienā vietā bez lieka stresa un skraidīšanas?

Pilna servisa fotopakalpojumi ir tieši par to – par sirdsmieru bez lieka stresa, skraidīšanas, meklēšanas un skaņošanas ar vairākiem pakalpojumu sniedzējiem, kas šajā steidzīgajā pasaulē ir svarīgi. Tieši tāpēc Jana Land ir pilna servisa fotogrāfs. Es vēlos, lai tev būtu labākā fotosesiju pieredze, lai tev būtu vairāk laika sev un saviem mīļajiem un nebūtu jādomā par mazsvarīgām lietām.

Pilna servisa fotogrāfs izmanto atšķirīgu pieeju un nodrošina lielisku klientu apkalpošanu no brīža, kad tu izlem painteresēties par fotosesiju līdz tās beigām, kad saņem rezultātu. Tāpēc tas ietver ne tikai pašu fotosesiju, bet arī pirmssesijas konsultāciju, kurā mēs pārrunāsim tavas vēlmes, apģērbu un citas ar fotosesiju saistītas lietas un produktu izvēles tikšanos, lai tu varētu izvēlēties to, kas tev visvairāk patīk. Fotosesijai nav arī laika ierobežojuma, jo laika ierobežojums rada stresu un steigu, un neļauj ķermenim atbrīvoties, bet lai uzņemtu tiešām lieliskus portretus, svarīgi ir justies brīvi, bet steiga nekad mums neļaus justies brīvi un nepiespiesti. Mans mērķis ir nodrošināt saviem klientiem fotosesiju, kas paredzēta tieši viņu vajadzībām, un radīt skaistus gatavus produktus, kas tos priecēs vēl gadiem pēc fotosesijas. Gatavie produkti klasiski ietver drukātas un digitālas bildes, bet tie var būt arī sienas dekori, kanvas, albumi u.c. Šajā rakstā atradīsi vairāk bilžu par pieejamiem produktiem.

Kad pirmo reizi izdrukāju savas fotogrāfijas uz kvalitatīva papīra un profesionālām drukas iekārtām, es biju vārda tiešajā nozīmē apburta, skatījos uz tām un glāstīju (jā, jā, un absolūti nekaunos par to, ka glāstīju papīru). Kvalitātes atšķirība salīdzinājumā ar plaša patēriņa druku ir milzīga. Drukātā fotogrāfijā ir kaut kas maģisks, tā pārdzīvo ne tikai 5 minūšu slavu sociālajos tīklos, bet tā pārdzīvo arī mūs pašus un paliks nākamajām paaudzēm.  Vai man ir atkarība no savu darbu drukāšanas? Jā, varbūt neliela, bet arī tev būs milzīga dopamīna deva, ieraugot sevi drukātā fotogrāfijā.

Lai noskaidrotu vairāk detaļu par to, kā notiek fotosesija droši sazinies ar mani pa telefonu 26842542 un rezervē savu bezmaksas pirmssesijas konsultāciju.

Tiekamies! 🙂

Jana Land ir pilna servisa portretu fotogrāfs, kas palīdzēs radīt labākos portretus, kādi tev ir bijuši!