10 lieliskas idejas dāvanai Valentīndienā sievietei

Vai tu svini Valentīndienu? To, protams, var darīt katru dienu, bet es to uztveru, kā papildu iespēju pateikt savam mīļotajam vai mīļotajai ‘Es tevi mīlu’ un palutināt vienam otru. Valentīndiena ir tepat aiz stūra un, ja vien neesi padomājis par to laicīgi, tad pa galvu drudžaini joņo domas par dāvanu. Ko lai nopērk? Dāmas bieži vien par svētkiem padomā laicīgi, bet vīriem tik raiti nemaz nesokas. Tāpēc nolēmu uzrakstīt sarakstu ar dāvanām, ko sieviete labprāt saņemtu no sava vīrieša. Tev patīk mans saraksts un domā, ka tavam vīrietim noderētu palīdzība? Droši sūti linku uz manu blogu 🙂

Šajā sarakstā nav prioritāšu, tas ir tikai un vienīgi saraksts. Tā kā budžeti mēdz būt dažādi, tad ietvēru dažādu kategoriju dāvanas. Katram ir sava mīlestības valoda un sākumā būtu labi noskaidrot, kāda ir tavas otras puses mīlestības valoda. Ja nezini, tad iesaku izlasīt grāmatu ‘Piecas mīlestības valodas’. 

  1. Vīrieša organizēta SPA atpūta divatā. Jo arī sievietēm dažkārt negribas ne par ko domāt, izvēlēties, organizēt. Noorganizē to visu sievietes vietā. Ar masāžu divatā, gardām vakariņām, klusām pastaigām un laisku atpūtu numuriņā. Viņa noteikti priecāsies un novērtēs tavas rūpes. 
  2. Pārsteiguma ceļojums nedēļas nogalē uz Parīzi, Romu, Londonu, Barselonu vai kādu citu pilsētu, uz kuru tava sieviete jau sen vēlas aizceļot. Šī laikam ir top dāvana, ko labprāt saņemtu pati. Nu tāds īsts pārsteigums – ar aizsietām acīm uz lidostu, lai vismaz sākumā nav nojausmas, ka vispār lidosim. 
  3. Viedais pulkstenis. Ja tava sieviete ar tehnoloģijām ir uz tu, tad viedais pulkstenis viņai patiks, vienīgi pielūko, lai tas ir ne tikai vieds, bet arī izskatās sievišķīgs, jo sievietei dizains ir ļoti svarīgs.
  4. Skaists plānotājs. Tagad šādu plānotāju izvēle paliek aizvien plašāka. Piemēram, skaists un sievišķīgs iršis vai šis
  5. Fotosesija tavai sievietei. Vienai pašai. Bez bērniem, bez otras puses. Tikai viņa. Ehh, šo neviens vīrietis man vēl nav dāvinājis, bet tā būtu fantastiska dāvana. Sajūtas ieraugot sevi īstās taustāmās bildēs ir neaprakstāma. Patiesībā šī dāvana noder arī pašam vīrietim – arī viņam būs burvīgas bildes, uz ko raudzīties, kad mīļotās nav blakus. Ja gribi zināt, kā jūtas sieviete pēc šādas fotosesijas, tad tev noderēs šis blogs.
  6. Rožu klēpis. Ja tavai sievietei patīk ziedi, tad milzīgs rožu klēpis viņai patiks. Nekad neesmu saņēmusi tādu patiešām milzīgu klēpi teiksim ar 201 rozi. Bet vienreiz dzīvē ļoti gribētos. 
  7. Ja tavas sievietes mīlestības valoda ir pieskārieni, tad vari uzdāvināt apģērbu pieskārieniem, ko ražo tepat Latvijā. Tad varēsiet viens otram pieskarties vairāk arī ikdienā. Ja pieskārieni nav jūsu mīlestības valoda, tad vienkāršs, bet mīlīgs enģeļu krekliņš arī viņai varētu iet pie sirds. 
  8. Vakariņas tumsā. Ja šis pasākums vēl nav kopā pieredzēts, tad tas ir interesants un noteikti satuvina vai vismaz izklaidē. 
  9. Nakts pastaiga un saullēkta sagaidīšana Ķemeru tīrelī. Noteikti jāparūpējas par atbilstošu apģērbu, bet ziemā tur ir īpaši skaisti un romantiski. 
  10. Sievietēm patīk izglītoties, tāpēc sen gribēti kursi arī viņu iepriecinās. Tie var būt make-up kursi, bilžu apstrādes kursi, daivinga, auto, slēpošanas kursi vai jebkādi citi, kas saistās ar tēmām, kuras tavai sievietei interesē. Tie var būt arī kādi pāru kursi. Ja īsti nezini, kādi kursi tavai sievietei patiks vislabāk, tad piedāvāju nopirkt dažādu kursu abonementu. Piemēram, Skillshare abonements (šis gan angļu valodā), kur atrodami dažnedažādākie kursi. Tad viņa pati varēs izvēlēties to, kas vislabāk tīk. 

Ja tev ir vēl kādas, idejas, padalies tepat komentāros, kas ir tas, ko labprāt saņemtu dāvanā no vīrieša. Varbūt arī es iegūšu iedvesmu savam virtuālajam sarakstam. 

Lai mums visām skaistas un mīļas Valentīndienas dāvanas! 🙂 

Jana Land ir portretu fotogrāfs, kas palīdzēs tavai sievietei ieraudzīt to skaistumu, ko tu redzi viņā!